Nyitvatartás: Hétfő - Szombat : 11.oo - 22.oo-ig
          Vasárnap : 11.oo - 15.oo-ig
     

Kis tudnivalók a napi menüről:

Étteremben való fogyasztás vagy az étteremből elvitel esetén:
Menü ára munkanapokon 790.-Ft
- Szombaton 850.-Ft
- Vasárnap 990.-Ft
- Nagyobb (emelt) menü:
- Munkanapokon 990.-Ft
- Szombaton 1050.-Ft

Amennyiben munkanapokon nem megfelelő a választék kérje mentő opciónkat:
húsleves, illetve a második fogásként rántott szelet körettel!
Elvitel esetén a csomagolás ára menünként 100.-Ft

Ebédkiszállítás esetén:
Csak munkanapokon szállítunk ebédet, a menüválasztékból az A,B,C-t!
Szállítás sofőrrel előre történt egyeztetés alapján!

Információ: 72 / 370-169

2019. június 17.- 2019. június 23.

Hétfő
Rántott leves, (1,3,)
A: Szárnyas rizottó, (12,)
B: Tejfölös szelet, tészta, (1,3,7,)
C: Kelkáposztafőzelék, sült debreceni, (1,6,12,)
D: Csirkamell saláta, (1,3,)

Kedd
Májgaluskaleves, (1,3,12,)
A: Húsgombóc, kapormártás, burgonya, (1,3,7,)
B: Töltött csirke comb, zöldséges rizs, (1,3,7,12,)
C: Znaimi marhasült, tarhonya, (1,3,)
D: Túrós derelye, (1,3,7,)

Szerda
Karalábéleves, (1,3,7,12,)
A: Rántott sajt, rizs, tartár, (1,3,7,)
B: Olaszos spagetti, rántott szelet, (1,3,7,)
C: Gombás sertés tokány, tészta, (1,3,7,)
D: Rakott brokkoli, (7,)

Csütörtök
Csontleves, (1,3,7,9,12,)
A: Párizsi halfilé, rizs, (1,3,4,)
B: Parajfőzelék, bundás kenyér, (1,3,7,12,)
C: Zengővárkonyi szelet, zöldséges rizs, (1,3,7,12,)
D: Szalontüdő, zsemlegombóc, (1,3,)

Péntek
Bakonyi gulyás, (1,3,7,12,)
A: Káposztás kocka, (1,3,7,)
B: Darás metélt, lekvár, (1,3,7,)
C: Tavaszi főzelék, virsli, (1,3,6,12,)
D: Zselici ragu, rizs, (1,)

Szombat
Zöldborsóleves, (1,3,7,12,)
A: Köményes sertés sült „Westfálii módra”,
B: Rántott csirkemell, burgonya, (1,3,)

Vasárnap
Húsleves, (1,3,7,9,12,)
A: Sertés tarja, mustármártás, újburgonya, (1,10,)
B: Sertéspörkölt, galuska, (1,3,7,)

2019. június 24.- 2019. június 30.

Hétfő
Tavaszi leves, (1,3,7,12,)
A: Csülök pörkölt, tészta, (1,3,)
B: Sárgarépafőzelék, rántott parizer, (1,3,6,12,)
C: Rakott kelkáposzta, (7,)
D: Rántott brokkoli, rizs, majonéz, (1,3,7,12,)

Kedd
Paradicsomleves, (1,3,)
A: Csipős marhatokány, rizs, (1,3,)
B: Vegetáriánus carbonara tészta, (1,3,7,12,)
C: Rántott szelet, rizibizi, (1,3,12,)
D: Zúzapörkölt, tarhonya, (1,3,)

Szerda
Csontleves, (1,3,9,12,)
A: Marosmenti szelet, rizs, (1,7,)
B: Csilisbab, (1,12,,)
C: Párizsi szelet, törtburgonya, (1,3,)
D: Gyros, (1,3,7,)

Csütörtök
Brokkoli-krémleves, (1,7,12,)
A: Serpenyős virsli, (1,6,)
B: Rántott halfilé, gombás rizs, (1,3,4,)
C: Burgundi ragu, rizs, (1,12,)
D: Zöldborsófőzelék, sertés szelet, (1,7,12,)

Péntek
Csülkös bableves, (1,3,12,)
A: Mákos guba, (1,3,7,)
B: Túrós csusza, (1,3,7,)
C: Tökfőzelék, sült szalonna, (1,7,12,)
D: Milánói borda, (1,3,7,)

Szombat
Karfiolleves, (1,3,7,12,)
A: Sertés szelet Vadász módra, rizs, (1,12,)
B: Párizsi csirkemell, vegyes köret, (1,3,7,12,)

Vasárnap
Húsleves, (1,3,9,12,)
A: Csirkepörkölt, tejfölös metélt, (1,3,7,)
B: Sertés sült, burgonya, párolt káposzta,

Tisztelt vendégeink az ételek mellett feltüntetett számok az ételekben található allergéneket jelölik! Az allergének számozási listáját lejjebb találják!

 

Kedves Vendégeink!


Az étlapon felsorolt ételek, napi menük, az alábbi
ALLERGIÁT VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOKAT TARTALMAZHATJÁK:

1. Glutént tartalmazó gabona
2. Rákfélék és azokból készült termékek
3. Tojás és abból készült termékek
4. Halak és azokból készült termékek
5. Földimogyoró és abból készült termékek
6. Szójabab és abból készült termékek
7. Tej és abból készült termékek
8. Diófélék
9. Zeller és abból készült termékek
10. Mustár és abból készült termékek
11. Szezámmag és abból készült termékek
12. Kén-dioxid
13. Puhatestűek
14. Csillagfürt

Kérdés esetén, kérjük, forduljon személyzetünkhöz!

 

Az étlap tartalmi változásának jogát fenntartjuk.

 

 

      Elfogadunk:                * 180 férőhelyes étterem
               * Napi menü
                   * Szoba 3500 Ft/fő/éj-től
                        * Házias, magyaros ízek


       
  7761 Kozármisleny, Pécsi út 122. - Tel./fax: +36-72/370-169