Nyitvatartás: Hétfő - Szombat : 11.oo - 22.oo-ig
          Vasárnap : 11.oo - 15.oo-ig
     

Kis tudnivalók a napi menüről:

Étteremben való fogyasztás vagy az étteremből elvitel esetén:
Menü ára munkanapokon 800.-Ft
- Szombaton 850.-Ft
- Vasárnap 990.-Ft
- Nagyobb (emelt) menü:
- Munkanapokon 990.-Ft
- Szombaton 1050.-Ft

Amennyiben munkanapokon nem megfelelő a választék kérje mentő opciónkat:
húsleves, illetve a második fogásként rántott szelet körettel!
Elvitel esetén a csomagolás ára menünként 100.-Ft

Ebédkiszállítás esetén:
Csak munkanapokon szállítunk ebédet, a menüválasztékból az A,B,C-t!
Szállítás sofőrrel előre történt egyeztetés alapján!

Információ: 72 / 370-169

2020. február 17.- 2020. február 23.

Hétfő
Majorannás burgonyaleves (12)
A: Sertés szelet szezámos bundában, rizs (1,3,7)
B: Zöldborsófőzelék, sertéspörkölt (1,12)
C: Töltött káposzta (1,3,7)
D: Fánk, lekvár (1,3,7)

Kedd
Lencseleves (1,3,7,12)
A: Borsos marha tokány, tészta (1,3,7,12)
B: Szerb rizseshús
C: Rántott csirkemell, burgonya (1,3,7)
D: Rakott brokkoli (7)

Szerda
Csontleves (1,3,7,9)
A: Budapest sertés szelet, rizs (1,12)
B: Párizsi halfilé, rizibizi (1,3,4,7,12)
C: Zuzapörkölt, tészta (1,3,7)
D: Hideg tésztasaláta, roston karaj (1,3,7)

Csütörtök
Paradicsomleves (1,3,7)
A: Szecsuáni sertés szelet, rizs (1,3,7)
B: Rántott csirkecomb, burgonyapüré (1,3,7)
C: Husgombóc, kapormártás, burgonya (1,3,7,)
D: Hortobágyi húsos palacsinta (1,3,7)

Péntek
Bográcsgulyás (1,3,7,12)
A: Káposztás kocka (1,3,7)
B: Túrós derelye (1,3,7,12)
C: Babfőzelék, sült szalonna (1,12)
D: Dubary szelet, vegyes köret (1,3,7,12)

Szombat
Zöldbableves (1,3,7,12)
A: Mustáros sertés szelet, törtburgonya (10)
B: Halpaprikás, túrós csusza (1,3,4,7)

Vasárnap
Húsleves (1,3,7)
A: Töltött dagadó,törtburgonya
B: Borzas csirkemell, rizs (1,3,7)



2020. február 24 – 2020. március 1.

Hétfő
Zeller krémleves (1,3,7)
A: Kapros tejszines csirke ragu, rizs (7)
B: Burgonya főzelék, sertés sült (1)
C: Grill fűszeres sertés karaj, steak burgonya, nyers zöldség (12)
D: Rakott metélt (1,3,7)

Kedd
Lebbencsleves (1,3,7)
A: Csülkös székelykáposzta
B: Hétvezér tokány, tészta (1,3,7)
C: Szezámos csirkemell, zöldséges rizs (1,3,7,12)
D: Tojásos galuska, fejes saláta (1,3,7)

Szerda
Csontleves
A: Gombás csirkemáj, rizs (1)
B: Parasztos sertés szelet, burgonya
C: Vadas sertés ragu, makaróni (1,3,7)
D: Brassói aprópecsenye

Csütörtök
Zöldbableves (1,3,7,12)
A: Pulykacomb paprikás, tészta (1,3,7)
B: Húsgombóc, paradicsommártás, burgonya (1,3)
C: Rántott halfilé, burgonya püré (1,3,712)
D: Kolbászos rizses lecsó

Péntek
Szárnyas raguleves (1,3,7,12)
A: Mákos metélt (1,3,7)
B: Darás metélt, lekvár (1,3,7)
C: Tavaszifőzelék, sertés sült (1,3,7,12)
D: Kolbásszal, szalonnával töltött sertés szelet, zöldséges rizs (1,3,712)

Szombat
Karfiolleves (1,3,7,12)
A: Dabreceni töltött karaj, Károlyi saláta (3,7)
B: Csirkecomb paprikás, tészta (1,3,7)

Vasárnap
Húsleves, cérnametélt (1,3,7)
A: Csülkös körömpörkölt, galuska (1,3,7)
B: Zengővárkonyi szelet, vegyes köret (1,3,7)

Tisztelt vendégeink az ételek mellett feltüntetett számok az ételekben található allergéneket jelölik! Az allergének számozási listáját lejjebb találják!

 

Kedves Vendégeink!


Az étlapon felsorolt ételek, napi menük, az alábbi
ALLERGIÁT VAGY INTOLERANCIÁT OKOZÓ ANYAGOKAT TARTALMAZHATJÁK:

1. Glutént tartalmazó gabona
2. Rákfélék és azokból készült termékek
3. Tojás és abból készült termékek
4. Halak és azokból készült termékek
5. Földimogyoró és abból készült termékek
6. Szójabab és abból készült termékek
7. Tej és abból készült termékek
8. Diófélék
9. Zeller és abból készült termékek
10. Mustár és abból készült termékek
11. Szezámmag és abból készült termékek
12. Kén-dioxid
13. Puhatestűek
14. Csillagfürt

Kérdés esetén, kérjük, forduljon személyzetünkhöz!

 

Az étlap tartalmi változásának jogát fenntartjuk.

 

 

      Elfogadunk:                * 180 férőhelyes étterem
               * Napi menü
                   * Szoba 3500 Ft/fő/éj-től
                        * Házias, magyaros ízek


       
  7761 Kozármisleny, Pécsi út 122. - Tel./fax: +36-72/370-169